Äntligen!!


Imorgon gäller det, äntligen ska jag flytta efter att ha hört så mycket skit från stallvärden, känns det som världens tyngd lyfts från mina axlar, sista skriket från värden var att min häst var så elak att jag aldrig borde få ha det uppstallad hos någon igen! Om hon hade lyssnat på mig är Laura snäll som en ängel, men hon tror hon vet mer än mig och ska såklart lära min häst(som är 20 år gammal) en massa saker. :S

Och så försöker hon får det att låta som jag inte känner min egen häst, men hon gör det!? Hon har träffat hästen i 2,5 månad och jag har ägt det i över tre år, jo men hon känner den ju säkert mycket mer än jag. :S

Men är faktiskt lite stolt över mig själv, för nu när jag snart ska flytta sa jag faktiskt ifrån, slipper ju vara rädd att hon ska slänga ut mig, lite skönt för då slutade hon skicka elaka sms. 🙂

Puss