Sovmorgon!


God morgon! 😉 haha nä men för mig är det nästan det, var så jäkla trött när jag kom hem från jobbet i morse så jag har typ sovit/slappat bor hela dagen, lite ångest över det, men nu ska jag komma igång, först blir det träning sen ska jag ut till Laura!

Få försöka tjata lite till på min polare så jag får hoppvideorna! Var så himla kul att hoppa så filmerna blev ganska roligt, pep och hade mig hela tiden! Plus att jag satte höjdrekord för i år, hela 1 m 😉 Haha nä men när man har en häst på 20 år får man skynda långsamt! Men det var små potatis för Laura så det kändes riktigt skönt, till helgen ska jag försöka hoppa en hel bana! 🙂

Men nu ska jag göra tre cirkelövningar ur min favorit tidning, vilket jag också kommer att göra varje dag i två veckor till nästa plåtning! 🙂 Tänkte ta en före och efterbild så får vi se om det blir någon skillnad! 😉

Puss