Vill du vara otrogen?


otrogen

Alltså seriöst??? Visserligen har jag sett liknande annonser tidigare men de har varit lite mer inkapslat inte bara skrikande rätt ut första mening!! Att det sedan är google-annonser gör mig ganska besviken, hoppas verkligen att såna saker aldrig kommer upp som reklam på min blogg!

Men var är världen på väg? Finns det inget heligt längre, trodde otrohet var något som man gjorde under ett svagt omdömeslöst ögonblick som man ångrar djupt efteråt, eller när ett förhållande är helt dött men pga barn/feghet/mm inte tar slut, och otroheten leder till början på något nytt. Inte för att det är något jag rekommenderar, kännar man att man vill vara otrogen ska man nog börja fundera över sitt förhållande och om det inte är dags att gå vidare åt ett eller annat håll, menar inte att det måste ta slut, men på något vis är man iaf inte nöjd med det man har.

Men trodde verkligen inte otrohet var något man planerade att göra!! Är jag bara naiv eller finns det någon chans att relationer kommer bli heligt igen, och världen får en rätsida igen?

Puss