Love my hair!


egopics 0022

God morgon gott folk!

Idag vaknade jag helt klart på rätt sida, till och med håret är med mig idag! Det är grymt ovanligt att mitt hår ser ut såhär när jag går ur sängen, brukar snarare vara ett trassligt afrokrull som behöver massor med balsamspray och borstning för att ens komma i närheten av detta! 🙂 Plus att när jag går och lägger mig med blött hår som jag gjorde igår brukar det bli ännu värre, så älskar verkligen mitt hår just nu! 🙂 Kan nog bero på att jag just klipp det, kanske borde göra det oftare! 🙂

Det är ju ett positivt tecken för idag blir det en riktigt pluggdag, och måste verkligen ha lite tur för att hinna klart i tid, bäst jag sätter igång!

Förresten nu har jag verkligen fått igång ruljangsen på fotograferingarna, fler olika fotografer som är intresserad och förhoppningsvis blir det en ny fotografering redan nästa söndag! 🙂 Wii, plus att jag har två veckor på mig att bli fit, större chans på resultat än två dagar som det blev denna gång! 😉

Kommer lite färdiga bilder från på väg till strandfesten senare! 🙂

Puss