pirates of the caribbean on stranger tides


God morgon! Eller snarare middag! 😉

Har suttit och gått igenom 265 bilder, för att hitta guldklimparna, fotografen har sin lilla egenhet att klippa av fötterna på bilderna, riktigt tråkigt att många bilder blev förstörda pga det. 🙁 Men ett par bilder blev iaf riktigt bra, några tyvärr lite väl utbrända med det kan också bli en cool effekt! 🙂

Håller på att prata med en annan fotograf så det kommer nog snart bli ännu en fotografering! 🙂 Ska även försöka hitta fotografen som tog de vackra bilderna på den prickiga klänningen i gräset och hoppas han är sugen på en ny fotografering! 🙂 Är verkligen fotosugen just nu! 🙂

Haha ja just det, glömde helt bort vad jag skulle ta upp egentligen i detta inlägg! Hehe huvudet är verkligen med i dag! 😉

Ikväll ska jag och älsklingen gå på bio! Vi ska se pirates of the caribbean on stranger tides, äntligen har längtat sen jag så reklamen första gången! 🙂 Är ju en riktigt Mr Depp lover så äntligen ska jag få se han på duken igen! 🙂 Så ikväll kommer en recension 🙂

Puss