Besviken!!!


pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides-movie-poster-02

God kväll underbara läsare! 🙂

Kom precis hem från bion, så jäkla besviken blev jag på filmen, har verkligen älskat de tidigare 3 och ungdomens källa är ju ett väldigt intressant kapitel, så jag hade ganska stora förhoppningar på denna, men den var verkligen så himla tråkig! Höll på att somna under de sista 30 minuterna! Tänker inte berätta någon handling ifall ni själva vill gå och se den, men kan ju säga att jag tycker knappast den var värd biljettpriset! Ingen spänning alls och mycket var alldeles för självklart och tämligen handlingslös! Hela filmen hölls bara uppe av riktigt stora skådespelare, och likheterna mellan denna och den första filmen var alldeles för många! Blä!! Det enda riktigt spännande var en väldigt gullig kärlekshistoria mellan två biroller! Supercute! 😉

Så för kärlekssagan och för att Johnny Depp är så läcker och hela filmmiljön var så snygg, så får den **/5 stjärnor av mig! Grymt besviken! 🙁

Sov gott! Puss