Matrix Biolage


finthar 003

God morgon gott folk!!

Här kommer en recension av mina prover från Matrix ur Biolage-serien, schampo och balsam för torrt och stressat hår, perfekt beskrivning för mitt hår! 😉

Och dessa produkter var verkligen underbara för mitt hår, var lite undrande om den lilla klicken schampo som jag fick ut verkligen skulle räcka till hela mitt långa och tjocka hår, men det var otroligt dryg och räckte gott o väl! 😉 Och efter jag haft i balsamet var mitt hår superlent!

Sen tog det ju dock en otroligt lång tid innan mitt hår torkade, men när det äntligen torkat, såg det väldigt välmående och blankt ut. 🙂 Plus en sak som verkligen är ett enormt plus är att det såg bra ut även efter natten, då jag alltid får en riktigt bedhead hår varje morgon, är det ett enormt plus att efter bara en genomborstning i morse blev det lika fint som igår kväll! 🙂

Dock kliade det lite i hårbotten igår, det kan i och för sig bero på att min hårbotten är känslig och behöver tid att vänja sig vid ett byte, men resultatet blir 4,5/5, riktigt lyxkvalité! 🙂

Puss