Cellu-Svelte 3


God morgon alla underbara läsare!

Det är helt otroligt vad mycket uppmärksamhet det blev om cellu-diet, Publikrekordet från i förgår blev mer än fyrdubblat igår! Gårdagens publik var mer än tio gånger fler än den är i vanliga fall! 🙂 Helt underbart och har fått flera mail och kommentarer om läsare som tänkt beställa med ångrat sig efter att sökt på det och hittat min sida, känns super att kunna hjälpa folk att inte kasta 600 :- helt i sjön! 🙂 Och ville även tipsa om någon fortfarande är osäker att söka på Cellu-Svelte, som det heter utomlands, så kan ni hittar fler bevis på bluffen. 😉

Tänkt på en sak till, stod i mitt brev att jag fått resa nr 105 av 180, med tanke på hur många som varit på bloggen på grund av plåstren (bra många fler är 180) var jag bara nyfiken på vad ni fick för nr i eran reklam. ;) 

Nu ska jag kasta mig över airbrushen innan någon hinner ringa och ta min tid! 😉

Puss


3 tankar om “Cellu-Svelte

 • Stina

  Jag fick nr 16/180
  Det mest troliga är väl att det inte finns nån resa…
  Det mest sorgliga är väl att man så gärna vill tro. Hade man inte velat att det skulle vara sant så skulle man ju slängt det direkt i soporna, istället för att söka på nätet, tänker jag…

  Emily: Klar man vill tror att det funkar vi alla letar ju efter genvägar till det vi vill ha, tycker bara det är otroligt elakt att utnyttja det genom att försöka känna pengar, på saker som inte funkar!
  Lycka till!

 • Belle

  ja Jag är nr 21 av 180 och nu har jag just slängt brevet i soptunnan where it belongs :)))

  Emily: Precis! 🙂

 • Carro

  Hej!
  Fick som många andra detta brev med oootroligt erbjudande…. hm.. Jag fick resa nr 50 av 180. Undrar hur de kan göra såhär! Rent juridiskt kan man faktiskt kräva denna resa eftersom att man faktiskt har blivit berättigad till den , men å andra sidan har man ju ingen aning (!!!) om vad det är för resa/hotell/människor man har att göra med . De kan ha vad som helst i kikaren. Eller ?

  Emily: Då ser iaf alla breven inte exakt likadana ut, men det hade varit intressant att se om någon har samma nr. Ja jag hade nog aldrig vågat åka på en sådan resa iaf, kan ju hända nästan vad som helst. Kanske man står där när man kommer fram och så finns det inget hotell och ingen som förstår vad man säger, kan ju bli ganska jobbigt, eller så är det ett dubbelrum som du måste dela med någon annan som man inte känner mm. Sen tillkommer det säkert massor med små utgifter som flygskatter (ca 800-1000kr) och annat!
  Och jag kan inte ens hitta att företaget existerar.

Kommentarer är stängda.