Lumpminne!


Trevlig natt! 😉

oj, nu är man bra trött, sitter och kollar på gamla lumpar bilder och för första gången saknar jag faktiskt tiden där uppe! :S Har knappt tänkt en enda positiv tanke om lumpen sen jag åkte därifrån, kom bara ihåg skiten, hur j-la kallt och tungt det var, hur mycket jag saknade min kille, och deras totala oförståelse till vad smärta var…

Men efter att suttit och titta på bilder därifrån, kommer man ihåg vilket skönt gäng det var, och att vi faktiskt hade mycket kul också.

Hmmm, på ett sätt önska jag att man fick en ny chans, men det skulle ju aldrig bli samma gäng igen, plus att jag har tusen grejer som ligger långt högre prioriterad än militära, men man har ju minnena iaf. Och drömma kan man alltid göra! 🙂

Jisses nu börjar jag bli äckligt sentimental!!

Sängen nästa! Sov gott! Puss