Cellu-Diet 37


celludiet 001

Fick hem ett helt otroligt erbjudande idag från Healthzone, om ett plåster som med 100% säkerhet skulle få mig att gå ner minst 10 kg och bli av med alla mina celluliter(vilket jag har turen att inte ha) på bara 28 dagar. Detta helt utan att ändra på kost och motionsvanor! Det är testat på över 1000 personer på Detroit University och National Centre.

Låter ju väldigt fantastiskt och lite för bra för att vara sant, och det tog mig ungefär tio min på google för att hitta flera stycken som det inte hade funkat alls för och även att det följde med en kost och motionsplan trots att det står på säkert tio ställen i detta reklamblad att man inte ska behöva ändra något sådant alls!!

Så varför ljuger man folk rätt upp i ansiktet bara för att känna lite pengar? Så vidrigt oärligt att man blir skitsur!!

Nu är ju inte jag i behov av dessa kurer, trots att jag som de flesta kvinnor tänker på vikten 24/7, men tycker synd om de kvinnor som beställt och förlorat massor med pengar! Särskilt de som fått allergiska reaktioner av dem! 🙁

Puss


37 tankar om “Cellu-Diet

 • Läsare

  Hej allihopa jag har skrivit till Aftonbladet om detta som har drabbat ås, I mitt fall jag har inte beställt ingeting och ändå fick en räkning med 800:- desutom blev hotad att jag blir skickad till INKASSO, Jag har tänkt att denna fall anmälla till POLIS, Jag tycker att ni gör samma sak, blanda POLIS.

 • Tina

  Jag har ett nummer som jag har ring men utan någon resultat detta nummer er 08 12 11 11 43, allihopa vi kan göra så, vi kan ju POLIS ANMÄLA DETTA företag

 • sirpa hyttinen

  olen pettynyt tuotteeseen.ja kun yritin soittaa sinne niin ei oteta puhelua miksi? olisi mukaa kun edes tähän postii joku astaisi? ja antaisi oikea numeron? t.sirpa hyttinen…tästä numerosta ei kukaan ota puhelua? miksi?…09 42417779 onko numero oikea?

 • Susanne Eriksson

  Jag tävlade bara om en resa och då skickade de plåster som jag inte visste vad det var,eftersom jag inte är så bra på engelska.Nu skickar de nya plåster,fast jag inte har beställt.Jag strök mitt namn och skickade tillbaka paketet till avsändaren.Häromdagen fick jag tillbaka samma paket och det stod att jag var tvungen att betala för att jag är prenumerant,när jag aldrig har beställt dem!!! Nu när jag har läst vad alla andra har skrivit så förstår jag vilket bluff företag det är……

  • Emily Inläggsförfattare

   Fy vad kast!! Men det är bara att överklaga, har du aldrig beställt, behöver du verkligen inte betala för skiten!! Det är bara ett blufföretag så de har ingenting som håller för att kunna tvinga dig att betala! Lycka till!

   • katten

    jag har fått en betalings påminelse från om på mygg plåster, när jag försökte betala gick det inte. och dom svara inte när man ringer.

 • Elin andersson

  Haha det här känns lite pinsamt men men jag var dum och gick på det så nu har ja plåster och en resa här hemma och en räkning på ca 500:- Och jag kan intyga att jag har inte gått ner ett enda kilo på dom här 2 veckorna !

 • cecilia

  Jag å min mor gick med på detta hon vägar ej pröva har testat två plåster inte ett skit har hänt.. Vad kan man göra åt detta skit företag?

  • Emily Inläggsförfattare

   Emily: jag vet tyvärr inte vad man kan göra! Men ring dem och säga att ni vill ha tillbaka pengarna, då produkterna är fake. Hoppas det löser sig.

   • Viggo

    Jag har inte fått något erbjudande utan bara ett kuponghäfte där Healthzone erbjuder ett bantningspiller med eteriska oljor som får kilona att rasa på 1 mån.
    Jag blir så förbannad över att man får annonsera så här, men det är väl tillåtet att sälja hundskit, om det bara finns köpare. Att det finns människor som luras att lägga pengar på sånt här gör mig också upprörd. Annonsörerna borde spärras in, det tänkte jag meddela dem om det bara fanns någon address eller telefon att nå dem på. Någon som vet?

    • Anders Nyman

     Vad Healthzone sysslar med är rent bedrägeri, och förbjudet enligt svensk marknadsföringslag. Dertsamma gäller Sverigehäftet: De kan dömas för medverkansansvar för att ha tillåtit annonsen, eftersom den är så uppenbart vilseledande.

     Här skriver jag lite mer:
     http://cint-blir-knyt.se/2011/09/varning-for-sverigehaftethealthzoneremovyl/

     Jag har också fått ett exemplar av ”Thermo active patch”-brevet som skickats ut till svenskar, och konstaterar att det är like vilseledande det. Är det någon som har andra exempel på utskick från Healtzone – direktadresserade eller inte? Kontakta mig gärna på anders@cint.se

     mvh,

     Anders Nyman, driver Cint.se och är frilansjournalist

    • Benita

     Hej! Likadant har jag fått.provat på kul.Gå in på hemsida Skrolla ner på sidan.Kontakta oss.Där kan du/ ni skriva. Lycka till.

     • Irene Ohlsson

      Det är för jävligt att man ska få hemskickat något man inte vill ha. Har skickat tillbaka 2 paket men de har kommit tillbaka och dessutom en betalningspåminnelse på 587:-

      Irene

     • Emily Inläggsförfattare

      Usch vad drygt! Skicka tillbaka igen och bestrid räkningen, de äckliga bluff företaget ska inte få mjölka ur någon så mycket som en krona!!

 • leif

  hur får man slut på deras skickande ? bara returnera o skriva ej bestält me svart penna o skicka tbx??

  tacksam på svar

 • Lina

  Hej.
  Fick också detta brevet med en resa och plåster… skulle inte beställa det utan har sedan 2 veckor tillbaks börjat räkna kalorier… Äter max 1300kcal per dag och försker motionera mer, t ex promenader. Lägger ca 400 kcal/ lunch, middag och 250kcal/ frukost och ett mellanmål.. enkelt och bra. Dessutom blir det mer att man börjar en ny livsstil med nyttigare mat och inga förbud!! Avskyr förbud, Har gått med i Aftonbladets Viktklubb… gillar verkligen det och har redan på 2 veckor gått ner 4 kg. Utan att knappt anstränga mig, bara att fylla i i sin dagbok vad man äter så har man järnkoll och dessutom lägga in sin motion, även små lätta promenader.. Börja ett nytt hälsosamt liv istället för en massa bantningspiller/plåster… Jag ångrar mig verkligen inte.

  Lycka till alla såsom jag är överviktiga.

  //Lina

 • lisa

  Och igår fick jag liknande erbjudande. Plåster som gör att jag kan gå ner 5 kg i veckan och en gratis resa till venedig! Försökt googla på alla de namn på läkare och ansvariga som finns i bladet. Ingen finns på google, inget står att läsa om produkten som heter Thermo active patch. SÅ BESTÄLL EJ DETTA! Blir så förbannad på allt detta skit som manfår hem i sin brevlåda.

 • Ullis

  Hej!
  Tack för att ni alla delat med er om detta blufferi företag. Det var inte lätt att hitta något om dem.
  De är igång igen men nu blockerar plåstren socker, kolhydrater och stärkelser som vi äter. Dessa ska med hjälp av plåstret snabbt tas upp eller förbränns, så att vi ska kunna äta som vi vill och ändå gå ner i vikt. Dessutom vill de bjuda på en resa till Venedig…
  Jag brukar inte läsa reklamen eftersom jag vet att jag är en av de mest lättlurade konsumenterna. Ser jag ngt på tvshop så vill jag testa.. och jag har testa en hel del, och det är inte mkt som fungerar =(

  Nu slapp jag gå på en mina igen, visst vill jag bli smal på ett enkelt sätt. Men det är bara att ta tjuren vid hornen och börja motionera och minska på mat (godis) intaget.

 • Tommy

  Hej ! Från Micke på Kundtjänst Healthzone. Beställning har gjorts av er genom att ni skickat in en beställningssedel som ni fått av oss. Han skriver också att jag har 14 dars ångerrätt om ni ångrat eran beställning………….. Detta är alltså den ´beställningssedel´som jag skickade tillbaka och som jag skrivit på, ” ni kan behålla er resa , jag har varit där 9 gånger”. Jag tvivlar på att det skulle hålla i en domstol!! Om jag skulle använda mig av deras ångerrätt så visar det ju att jag beställt nåt av dom , vilket jag inte gjort ! Ska nu kontakta Konsumentombudsmannen och väntar på nytt svar från Healthzone. Undrar hur det gick för `Lisa`på den här spalten från 16 .6 ? Blev du tvungen att betala ? Mvh från Tommy.

 • Tommy

  Hej igen ! Öppnade mina biljetter till Venedig nu. Det är ett kombinerat resekontrakt – bokningsformulär hos : Universal Tours Scandinavia AS, Ubox 56077, 102 17 Stockholm. Om det är nåt oklart med resan så kan man ringa : 08 – 403 09 953. deras sida är : www. universaltoursscandinavia.com, Telefon enligt bokningsformulär : 08 – 525 006 25, Fax : 08 – 519 924 14. E-post = bokning@bonusfly.net, OBS !! anmälningen är gratis, men för att få en resa tilldelad måste man acceptera att betala in en deposition på SEK 1200 som återbetalas kontant i EURO på destinationen den andra resdagen. Jahaaaa var finns tecknet för paragrafer och mera paragrafer ????? Mvh från Tommy.

  Emily: haha det stinker ju inte bluff lång väg om det eller så, låter ju som ett dåligt bluff-mail!

 • Tommy

  Hej ! Fick också detta erbjudande men skickade tillbaka det och skrev : behåll er resa– jag har varit där 9 gånger. Likt förbannat så skickade dom sina plåster och en räkning på 600 sv.kr. Har ej varit på deras sida o klickat på nåt , är ej kund hos dom, har ej beställt nåt från dom. På min faktura finns dock en e-post adress : post@healthzone.biz, samt ett telnummer: 0770 – 339909. Jag skickade dom ett mail, jag har ej beställt nåt från er, jag kommer inte betala nåt till er. Vi får se om dom svarar. Sååå ska jag behålla plåstren som inte fungerar ? Mvh från Tommy. TACK för att du kollat upp detta !! Deras adress enligt fakturan = Healthzone OY, P.O. Box 2542, Pallasti 28, 11402 Tallin, ESTONIA.

  Emily: Fy f-n att det gör så!! Vidrigt värre! Hoppas de svarar snart! 🙂

  • Kalle

   Hej Tommy, min 90 åriga mor fick ett brev med plåster från dessa skojare den 16/6 förfallodag var den 15/6 vilket skämt, hon har inte beställt varken plåster eller Venedigresa, jag mejlade då företaget om detta, och fick svar från någon Cissi att plåstren skulle returneras, vilket jag gjorde porto 70:- dom skulle till lagret i Tallin. Lika förbannat kom en påminnelse igår 11/7, men dom kommer inte att få en krona från oss, ärendet är polisanmält. Företaget har 0 anställda och har ingen F skattsedel, det är en ren bluff.

 • Fuad

  Tack till er alla som gav mig mer information om denna bluff produkt… jag fick också detta erbjudande och en resa till Venedig…visst känns det underbart att resa men vad ska jag göra med produkten ..jag är ju en man och mycket sportig ..och är absolut inte överviktig… Absolut inga cellluliter 😀 …
  Jag försökte hitta deras Tel-nr för att ringa ..det finns inte på deras reklam som skickades till oss..och inte hittat på nätet heller ( än). … Jag säger bara fy på dessa företag som försöker lura till sig pengar på folk ..

  • lisa

   hej
   jag fick oxå hem detta erbjudande. men dum som man är så trodde jag på det
   skickade efter plåstren. efter 8 dagar hade inget hänt vågen stod på samma.
   då skickade jag ett mail och tyckte att det var för jävligt att lura oss feta.
   ville skicka tillbaks dom andra 2 paketen….. MEN se det gick inte
   sen skrev dom så här…. viktigt är att man rör på sig och äter bra sammt att man fullföljer hela kuren :)))
   jag svarade dom att överallt i reklamen står att man INTE behöver banta och motioner extra hur går det ihop 🙂

   SÅ alla ni som fått detta bli inte lurade som mig att skicka efter dessa plåster
   600 kr för 3pak vanliga plåster är DYRT
   mvh Lisa

   Emily: Stackare! Synd att sådan här bluff-företag kan hålla på! 🙁

 • Thomas

  Hej.
  Jag blev också lite nyfiken på den här produkten så jag kollade upp den lite.
  T.ex. deras medicinska expert Beatrice Hermann är fotodesigner i Tyskland.
  Resultatren som skall vara publicerade i medical Journal hittar jag inte.
  En liknande produkt som kallades Cellu-light såldes 2007.

  Tyvärr bara bluff igen.
  Om alla returnerar svarskuvertet tomt, då blir det en kostnad för bluffarna eftersom mottagaren betalar portot.
  En liten protest mot bluffarna för dom går väl inte att komma åt.

  Emily: Haha det var ju spännande! Ja det skulle kanske vara en bra idé men finns det minsta lilla chans att de kan spåra kuvertet, vill jag nog tyvärr inte riskera att bli tvungen att betala 600 spänn för skräp. Det tar nog inte allt för lång tid innan myndigheterna får reda på att det är ett bluff-företag och då kommer det försvinna. 🙂

  • Tina

   Tack för tipset om att returnera svarskuvertet tomt, ska genast springa å lägga de på en gul låda 🙂

 • jarmo

  Hej om de nu skulle vara så bra borde dom skicka slumpis till folk helt gratis skulle de nu funka skulle ju de spri utsig ganska fort att de funkar! Så alla köp inte detta plåster!

 • Sabine

  Hej!! Hoppas fler läser dessa inlägg. Har under mina 47 år aldrig sett nå så bedrövligt i försök att lura till sig pengar på. De som ändå köper denna bluff får väl trösta varandra i nån förort till Venedig på nått sjaskiskt hotell, klistra på sig alla plåster och hoppas på underverk!! Ha det gott!! Sabine

 • Agneta

  Hej Emily.
  Ja ha då var det min tur att vinna en ”resa” till Venedig. Det låter ju finnt, men när jag kollade upp vad det var, så var det BLUFF. Ett plåster som skulle få celluliterna att minska… Visst går man på det, det går ju bra med plåster för rökning, så du går det nog bra med detta plåster. Men inte gör det det inte, Nej beställ inte detta plåster. Hur kan man lura oss som väger för mycket, det är inte seriöst. När jag läste innehållet blev jag så glad, men den glädjen försvann lika fort och jag blev ledssen. De som skickar ut sådana erbjudanden borde skämmas. F-n vad jag är förbannad. Nej vi alla stora vackra människor finns det bara ett sätt, att motionera, det tänker jag börja med. Och att äta rätt.
  Tack för din varning Emily.

  Emily: Bra sagt! 🙂 Är väldigt glad att jag kunde gå ut och varna folk om detta! 🙂 Kämpa på! 🙂 Puss

 • FYYY

  HUR KAN NI LURA FOLK SÅ HÄR!!!??? FUNNN :(((

  Emily: Hoppas det är företaget du pratar om och inte mig, i så fall håller jag med dig, annars får du gärna förklara! 🙂

 • Gordana

  Tack för alla som meddelade om ”bluffen” – Cellu-Diet plåster. Jag vill inte blir lurad av detta lurendrejeri. Tusen tack ! Hölsningar !

 • JASMINE

  Fick detta erbjudande om mirakelplåster och resa till Venedig. Var på väg att skicka min beställning när jag bestämde mig googla och kontrollera. Nu har jag ändrat mig,. Det blir ingen beställning.
  Det låter skumt.

  Emily: skönt att du googlade det! 🙂 En väldigt smart val, sånt som låter alldeles för bra för att vara sant är tyvärr ofta även det. Puss

 • Kaj

  Även jag fick idag (17/5) detta fantastiska erbjudande. Det verkar vara från ett av de amerikanska bluffföretagen som finns på marknaden. Adressen går i Sverige till en ”u-box” i Malmö. Kan det vara en utlandsbox för utländska företag?
  Ingen kontaktinformation finns. Det finns därför ingen chans att avsluta eller avbeställa…
  Bara en massa fantastiska påståenden att allt fungerar till 100% !!!
  Det står att varje paket kostar 249kr. Vad innehåller paketet? ett plåster? Knappast en månads förbrukning
  som man försöker påstå.
  Reseerbjudandet som medföljer ”gratis Venedigresa värd 4295kr” om man köper tre månaders förbrukning gör ju att erbjudandet blir ännu mer suspekt.
  Det luktar bluff lång väg…..

  Emily: Du hittade ännu fler misstänksamma detaljer än jag. Håller verkligen med dig! Hoppas verkligen alla söker på det innan de börjar beställa så ingen blir lurad av detta lurendrejeri. Puss

 • Monica

  Tack Emily för att du uppmärksammat ”bluffen”.
  Jag fick ett exakt likadant erbjudande idag.
  Undrar varför de lovar en resa?? Till Venedig-området och i dubbelrum.
  Är det som plåster på såret 😉 ??
  Skulle gärna vilja veta hur Helthzone tänker!!
  Om det här skulle vara möjligt så skulle det finnas att få hos en riktig läkare 😉
  Hälsningar
  Monica 178/65

  Emily: Haha ja plåster på såren(har läst om när det tom blev sår av plåstren) eller muta bara för att köpa skiten! 😉 Ja men precis hur tänker dem? Tror allt bara handlar om pengar! Om det är du längd/vikt behöver du ju verkligen inte dessa plåster iaf, även om de hade funkat! 🙂 Puss

 • marita

  hej
  Jag hittade dej,när jag surfade runt angående detta fantastiska erbjudande.Du har rätt,det är skamligt,med tanke på att man kämpar med sin övervikt,som jag gör,dom borde skämmas.Tack för din inlägg,det hjälpte mej att inte gå på det.

  Emily: Precis himla tråkigt att man gör något så oärligt! Känns bra att jag hjälpt något att inte bli lurad! 🙂 Lycka till med kriget mot kilon, i slutändan är det bara hälsosam mat och motion som funkar! 🙂 Puss

 • samira

  Hej jag fåt idag som gratis resa min jag kunde inte ta bort märket va ska göra
  Tack

  Emily: Du menar att du bara vill ha resan inte plåstren? Du kan nog bara få resan om du beställer plåstren! 😉 Men det är inget jag rekommenderar.

Kommentarer är stängda.