Shopping!


Hej hej! Dagen har bara sprungit förbi, fattar inte var tiden tagit vägen?? :S

När jag var nere med älsklingen för att han skulle prova linser gick jag och skulle köpa schablonplast, men de hade inte fått in det :(, ska inte komma förrän vecka 23 🙁 supertråkigt, då kändes det verkligen som jag råkat ut för en riktig otursdag, särskilt som min tenta inte heller blev godkänd, blä!! Ganska deppigt!

Men när jag varit inne på sminkaffären och skulle köpa lite nytt lös-ögonfranslim hittade jag ögonbrynsstenciler som kommer bli perfekt för att kunna fylla i ögonbrynen med airbrushen. 🙂 Så kul, måste jag prova så fort jag kommer hem från stallet! 🙂 Bilder kommer såklart! 😉

smink 017

När jag öppnade förpackning med limmet blev jag glatt överraskad, trodde jag skulle få en jobbig tub precis som förra gången, men istället var det en liten söt burk med klar väska, så mycket enklare att använda och ingen risk att det blir vita klumpar. 🙂 Plus och det är mindre risk att det torkar som det förra gjorde! 🙂

smink 019

Dags för stallet! 🙂

Puss