Morrr…. 3


Att en människa kan kläcka ur sig något så elakt helt öppet om något jag håller så kärt, och även göra det med ett leende på läpparna gör mig så jäkla arg!!! Att hon dessutom är så falsk och malar på gång på gång hur hemskt min snuttetant är få mig att vilja kräkas!! Hon försökte inte ens linda in det utan helt kallt förklarade hon hur lömsk hon är, och kritiserar hur jag tar hand om henne, morrr… vill bara skrika rakt ut vilken vidrig människa hon är!!!

Fattar inte hur jag kan hålla god min och hålla min ilska inom mig, som tur är är det bara 19 dagar kvar tills jag aldrig behöver se hennes falska flin någonsin mer, ska bli så skönt, mitt liv kommer bli mycket lättare och mindre ångestfyllt! 🙂

Nu får jag försöka lugna ner mig kan ju inte gå skitförbannad till jobbet! 😉

Puss


3 tankar om “Morrr….

  • marit solesvik

    Antar att vi pratar om den öppna kärleksfulla stämningen man ofta har i inackorderingsstallar? 😉

    Emily: hehe ja något sånt! Förstår inte hur man kan vara så dum att man inte förstår att ett sånt uttalande sänker hela stämning, jaja om 18 dagar blir det förhoppningsvis bättre… 🙂

    • marit solesvik

      Nästa gång hon säger något negativt om din häst tittar du först på henne en stund så ni får ögonkontakt, sen säger du lugnt och tydligt ”varför berättar du detta för mig? Förstår du inte att vad du tycker är helt ointressant för mig?” Fotsätt hålla kvar blicken en stund, sedan går du i väg för att hämta något eller så, så hon kan stå kvar och känna sig dum :))

Kommentarer är stängda.