Upp och iväg! 1


burlcavaletti

1,30?

God morgon! 🙂 Hoppas ni sovit gott och länge! 😉

Jag har kommit på vad som stjäl mycket av min tid, det är all tid jag sitter framför teven, är ju helt onödigt, så idag ska jag så fort jag fått i mig kaffe åka direkt till stallet för att bryta den onda tevecirkeln! 😉

Hoppas Laura går bättre idag, knäppisen igår bestämde sig för att det galoppbom som jag lagt ut för att öva galoppombyten med var ett jättehinder på minst 1,30 så hon var tvungen att kasta sig över det varje gång, spelade ingen roll hur många gånger vi red över den samma sak. Ganska svårt att få till rena byten då så 2/10-15 blev riktigt bra! Inte så bra, men Laura brukar funka så att hon måste fundera över natten så funkar det dagen efter, hoppas på det! 😉

Återkommer när jag tränat igen med airbrushen! ;) 

Puss


En tanke om “Upp och iväg!

  • ida

    1.30 för stor häst är väl msv B?! kämpa på!!

    Emily: Japp det är det, och en gång i tiden har vi hoppat de, jag och Laura, inte tävlat men på träning. Nu fyllde ju Laura 20 år så jag tvivlar på att vi kommer hoppa så högt igen! 🙁 Puss

Kommentarer är stängda.