Sött porslin


Mami och jag åt lunch på Ystads smarrigaste Thaikrog! 🙂 Vi typ vaggade ut därifrån! 😉 Så läskigt gott det är! Sen blev det lite shopping för att slå ihjäl tiden innan jag skulle till jobbet! Mami drog in och ut mig till varenda småprylsbutik! Eller vad man nu ska kalle de affärerna som har en massa små inredningsprylar allt från porslin till kockor och ljusstakar!

Blev väldigt förvånad hur många sådan butiker det finns överallt i lilla ystad!

mobilbilder 004

Sen kunde ju inte mami låta bli att kasta sig över ett par supersöta tekoppar trots att hon inte skulle köpa något porslin innan köket är klart! 😉 Finns även kaffekoppar, skålar och tallrikar i samma serie så det kommer säkert bli även sådana längre fram! 😉 Ska även dit och köpa ännu en kopp imorgon som inte kommer förrän ikväll! 🙂

mobilbilder 005

Blev även en lite klocka till köket, då mami har blivit så vitblind att hon inte kunde stå ut med en helt svart hylla i hennes vita kök så nu smälter de svarta genom klockan till det vita på ett mindre drastiskt sätt! 😉

Puss