Recension av Reebok EasyTone!


God morgon!! Hoppas ni sovit gott!!! 🙂

Sitter här med tandborsten i munnen, multitasking! 😉 Mami kommer strax så ska vi till Malmö och köpa skåp! 🙂 Blev ju ett felköp förra gången då vi inte tittade tillräckligt noga!

En liten recension om min Easytone, jag tror faktiskt att det funkar, har idag träningsvärk i rumpan och större delen av baksida benen, kan ju i och för sig vara för att jag 20 000 steg igår vilket är bra mycket mer än jag brukar kunna, får alltid ont i fötterna långt tidigare med inte i dessa. Men ett bevis till för min egen del så när jag nu var ute med hundarna och hade skorna på mig kände jag att det tog lite extra i de musklerna jag har träningsvärk i. Hade antagligen inte känt något om jag inte haft träningsvärk men jag tror till viss del att de funkar iaf!  🙂

Sen funkar de skit bra med att man kan gå mycket längre och det är roliga att gå i! 🙂 Ger ju extra träning det med! 🙂

Puss

easytone 003