Premiärturen med airbrushen! 3


forsta sminkningar 002

Det var verkligen inte så himla enkelt!! Men det trodde jag inte heller, men så himla skönt att slippa massa kladd! 🙂 Var nog en himla tur den kom redan idag annars hade det nog blivit stressigt att hinna med att bli bra tills på lördag, och ska jag dessutom kunna sminka min kompis också vill jag ju verkligen vara proffs! 🙂

Fanns som tur var med en superbra instruktionsvideo, blev dock lite besviken på att det inte ingick en stencil som var väldigt hjälpsam när man skulle lägga ögonskugga, men skulle nog kunna göra en egen tror jag, känns ju lite onödigt att beställa en för $8 och $50 i frakt liksom! 😉 Men med ihop plastad plast(sådan man använder för att plasta in papper) borde det funka! 😉

Puss


3 tankar om “Premiärturen med airbrushen!

  • sandra

    Du är sjukt snygg kvinna ! 🙂 vad använder du för hudvårdsprodukter 🙂 ?

    Emily: 🙂 Tack! 🙂 Använder LdB´s serie för känslig hud, läs mer om den under kategorin hudvård, inlägget hudvård. 🙂 Puss

  • Linnea

    Kan du inte göra en video sen när du fått kläm på det? 😀

    Emily: Absolut, det var tanken! 🙂 Puss

Kommentarer är stängda.