Jäkla hår!!


God kväll underbara läsare!
Hoppas ni har en skithärligt lördags kväll!
Själv kom jag på att jag skulle jobba inatt!! Himla tur jag kom på det! 😉

Bild på mitt hår får komma imorgon, skiten vill ju inte torka!! Det är snart 6 timmar sen jag duschade, var en sväng i Malmö innan så duschen och sprayningen blev försenade. Men jag tycker det borde varit torrt nu, fast det är ju ett faktum att långt, tjock och slitet hår tar lååång tid att torka. Lovar att så fort jag kommer hem från jobbet imorgon bitti ska jag ta en bild.
Sen får jag börja fundera på vad jag ska göra med det nu, mycket ljusare är det ju men hade velat ha det ännu lite ljusare och sen skiftar det åt koppar de första kanske 15 cm för att sen bli lite med åt det gråa håller. Skitskumt.
Hittade en blekning som skulle vara skonsammare, men undrar om det inte borde räcka med en blond färgning? Lägger upp vilka jag menar i morgon. 🙂

Sov så gott och hoppas ni inte får för mycket hangover imorgon. 😉
Puss