Ångest!!!


Det känns som mitt huvud håller på att explodera av alla fakta jag försöker trycka in i det!! Och ändå känns det som jag inte kan någonting alls!! Så fort jag lär mig något nytt försvinner något annat! Hade kunnat plugga hela natten ändå inte ens fått in hälften! Är så himla nervös för imorgon och önskade jag kunnat sitta uppe ett par timmar till och pluggat! Men måste gå upp 5 imorgon och känns som levande död inte är något smart förslag på tillstånd att göra tenta i, så nu ska jag gå och sova och hoppa satt min kunskap räcker i morgon! Och att jag lyckas somna! Enda positiva är att efter 1 imorgon slipper jag tänka mer på skolan på ett par dagar iaf! Ska bli så himla skönt att få släppa skolan en stund! 🙂

Hinner nog inte skriva förrän efter tentan imorgon, så hoppas ni håller tummarna för mig imorgon så återkommer jag vid 1 imorgon och berättar hur det gått! 😉

Sov gott!

Puss