Det är så tråkigt att plugga!!!


God morgon!! Hoppas ni haft det roligare än jag!!

Har två tentor imorgon,missade en natts jobb för det och har så jäkla svårt att komma igång! Det är ett egentligen ett ämne som intresserar mig, så det är bara hela tanken på att plugga som ger mig rysningar! Eller så kan det bero på att det känns omöjligt att hinna med två tentor på en dag, har visserligen ett par timmar till imorgon på den ena tentan när jag kommer hem från den andra men då hade det varit skönt att bara kunna släppa allt och börja planera för fotograferingar istället! 🙂

Haha fast det är nog önsketänkande,blir nog snarare ett glas vin vid tolv och be till gudarna att båda blir godkända! 😉

Nä nu får jag sätta igång, finns ju inget värre än att komma på ett prov och inte kunna ett enda svar!!

Puss

morgonbilder 017

Mitt hår blir bara ljusare och ljusare! 🙂 Imorgon är sista gången jag ska spraya, sen blir det massor med inpackningar tills jag går och klipper mig, tänkte kanske lägga i lite blonda slingor så det få en lite solkyss effekt! 🙂