Klädinspiration från Tyskland! 2


Det fanns så himla mycket fint i Tyskland! Hade jag haft mer tid och pengar skulle jag köpt massor!! Så mycket vårläckert! Mami sa att jag kanske skulle kunna göra en sådan här resa själv och hämta några hästar, har jag tur kanske jag kan få med mig älsklingen eller en kompis! Då ska jag shoppa mer!

Men här kommer lite inspiration iaf! 😉

tysklandresa 069tysklandresa 071tysklandresa 072tysklandresa 073tysklandresa 074tysklandresa 078

Kaufland är ett väldigt gulligt varuhus, kommer mer bilder om det sen! 🙂

Puss


2 tankar om “Klädinspiration från Tyskland!

  • ida

    jag hade gärna följt med! trots allt aldrig vart i tyskland :p

    Emily: Självklart ska du hänga med! Älsklingen var inte så sugen och det är ju skit trist att åka ensam! Bara komma ner! 🙂 Puss

Kommentarer är stängda.