Litet hjärnasläpp 1


Nu känner jag mig lite dum.. Nu när jag äntligen fick tag i en likadan mascara, hittade jag min gamla bruksanvisning. Där visa den hur man kunde ta ur och byta batteri hur lät som helst!! Kändes lite korkat. 😉
Men det var ganska trevlig ändå för då kan jag göra slut på den mascaran tvätta borste och använda den när jag sminkar andra. 🙂

Laura gick helt fantastiskt idag och efter lunch ska jag och mami och shoppa täcken till henne och kanske lite annat kul. 🙂
Puss


En tanke om “Litet hjärnasläpp

 • tessa

  hej läser din blogg ibland=O)
  maila mig gärna dina svar, helst idag haha
  Nu när du sprayar med blondsprayen, det blir inte oranget utan det ljusar upp steg för steg, så det blir ljusbrunt först liksom???
  Sen undrar jag var du bloggar??
  kram på dig

  Emily: Kul du läser min blogg! 🙂 Nej orange blir det inte, det är kanske en aning kopparfärgat just nu, men det tycker jag bara är fint! 🙂 Var jag bloggar? Alltså jag äger min egen domän och använder wordpress att blogga på, så jag bloggar inte på någon speciell sida!
  Kram! 🙂

Kommentarer är stängda.