Kaffe och mys i sängen!


God morgon! Vilken strålande morgon det är! 🙂

Älsklingen var gullig och gav mig kaffe på sängen idag! 🙂 mums! Så nu ligger jag och sörplar! 🙂 Känns skönt att kunna glömma bort alla studier och krav för en dag! Idag ska jag bara göra sånt som är riktigt kul! 🙂 Ska kolla runt på ebay eller riktigt coola lös ögonfransar, till en fotografering med en kompis, ska bli lite extrem och överdriven och då räcker det inte med de lös ögonfransarna jag har, de är mer snygga.

Ska även experimentera lite med kolla sminkningar, är ganska sugen på geisha- sminkningar med behöver vit färg för det, finns det vit foundation eller täckande puder? Eller måste man använda teater smink? Kan ju inte tänka mig att de riktiga sitter med teater smink. Hmm det får jag forska vidare på! Men det kommer nog komma upp en del bilder på extrema sminkningar! 🙂

Längtar så tills Siljansbacken blir färdiga att dra igång utbildningen för att färga, förlänga och permanent böja ögonfransarna! Den ska bli så kul!

Sen ska jag även ut till stallet, älsklingen har ju flygning idag så filmningen får nog vänta tills imorgon! Men idag ska jag också rida ut så det hade blivit krångligt iaf! 😉

Puss