Phu!!


God kväll underbara läsare!

Hoppas eran fredags kväll varit mer spännande än min, har suttit och jobbat med en uppgift som måste in senast idag! Är precis klar, och det är så skönt den är klar och inlämnad, nu kan jag lägga den bakom mig, förvisso har jag två tentor att plugga till nästa fredag men det tänker jag inte börja fundera på förrän tidigast på söndag, antagligen inte förrän på måndag!

Nu ska jag nog fira med ett glas vin, tror bara det finns ett glas kvar, så det får räcka för idag! 🙂 Och kolla klart på den kinesiska filmen som går på 6-an, har haft på den i bakgrunden så det har inte gått direkt fort att plugga det sista! 😉 Den heter House of the Flying Daggers, tror jag har sett den tidigare, men har verkligen en nördig crush på kinesiska och japanska filmer! Även om det tog ett tag innan jag vande mig vid talet! 🙂

Puss

house_of_flying_daggers1