Trrräna….


God morgon underbara läsare!

Hur är det i dag?? Hoppas ni har det underbart!! 🙂 Är ganska hög på endorfiner just nu! 🙂 Hade en ganska jobbig morgon, haft skitont i magen sen jag vaknade, men lyckades faktiskt vända till något positivt. 🙂 Då träning är det enda som hjälper, kom jag igång och gjorde ett hårt dubbelpass av mina cirkelträningar! Så himla skönt! Så nu har jag nästan bara lite ont i musklerna! 🙂 Men det är en smärta jag trivs med!

Dagens favorit av mina övningar var lite svår att bestämma så jag ta med två som verkligen plågar mina favoritställen, magen och rumpan:

Bootylicious – Rumpmördare

Ligg på rygg med armarna intill sidorna, böjda knän och fötterna platt mot golvet. Lyft höfterna mot taket samtidigt som du spänner rumpan. Håll positionen i två sekunder, sänk dig sedan sakta ner. Upprepa under en minut.

Killerkurvor – Tar varenda muskel i hela magen! 

Ligg på rygg, med lyfta knän rätt upp från höfterna, fingertopparna bakom öronen och böjda armbågar. Höj huvudet, sträck ut ditt högra ben i 45 graders vinkel från golvet och lyft högra sidan av bröstet för att möta ditt vänstra knä. byt ben och upprepa. Fortsätt alternera under en minut!

Så trist att det är skitväder! Dimma överallt, tappar lite suget att cykla till stallet då ju!! Jaja vädret får en timme till är det fortfarande skit, fokuserar jag nog på att träna hemma och tar bilen till stallet. Vill inte förstöra cyklingen med att cykla i skitväder, för då kommer det bara sluta med att jag inte kommer cykla igen någonsin! 😉

Puss