Mysig kväll 3


Vilken skön dag det har varit! 🙂 Denna dag har verkligen blivit i träningens tecken! Efter morgonen träning gick jag och hundarna på en riktigt lång powerwalk! Så himla skönt! Och så passade jag på att prova min nya kameras kvalité av naturbilder! 🙂

skogstur 006

Jätte nöjd men skärpan och färgerna blev jätte bra! 🙂

Sen hopptränade jag men Laura, och hon gick helt underbart! Okej, hon var lite överpigg,det gick väl i lite övertempo på hindren men så himla fin på backen och det var ju första gången vi riktigt hoppade så inte så konstigt! 🙂 Men det kändes jätte bra och det var kul hon var taggad! 🙂

Nu ska jag ner och hämta tvätten, sen blir det att dyka ner i smink väskan! 🙂 Fick ett önskemål om att visa hur man skulpterar om ett ansiktet, det är dock ett ganska outforskat område för mig, men lite basicgrejer som jag fick lära mig under kursen tänkte jag ta upp! 🙂 Så den videon hoppas jag hinner kom upp på ca en timme! 🙂

Puss


3 tankar om “Mysig kväll

 • sara

  snälla snälla lägg upp en video när du rider laura skulle va superkul o se !!! :D:D

  Emily: Jag har faktiskt tänkt på det, men då måste jag ha någon som filmar, är lite svårt att filma en sådan video själv, men kan kanske övertala älsklingen att agera kameraman i helgen om det är fint väder! 🙂 Puss

  • sara

   Ja säg att han får ställa upp för dina bloggläsare en gång bara haha 😉

   Emily: Haha får säga det till han! 😉 Puss

Kommentarer är stängda.