Sena men lyckliga tankar 1


God kväll alla nattugglor! 🙂
Har precis kruppit ner i sängen, jag har avslutat mitt sista coachingmöte inför den enskilda uppgiften i min kurs. Känns så skönt att det både blev av och nu när de är klara, att jag faktiskt har flera dagar på mig att nu skriva själva arbetet, har kommit in i en bra trend där jag inte sitter i sista minuten och råpluggar. 🙂

Är ledsen för att bloggen blivit lite lidande av allt pluggande, men i morgon kommer jag vara ganska fri och tänkte ha en riktig sminkdag! Ska prova lite nya sätt och öva så att jag inte glömmer bort det jag kan. 🙂 nästa helg tror jag det även kommer bli en sminkfotografering. 🙂
Tänkte även göra en video när jag sminkar imorgon, några förslag på vad ni vill se? 🙂

Sov gott!
Puss


En tanke om “Sena men lyckliga tankar

  • Linnea

    Det vore jättekul att om du gjorde nån video där du visade hur man ändrar ansiktsformen med hjälp av smink som du pratade om i nåt annat videoinlägg 😀

Kommentarer är stängda.