Ny kamera!!


canon-digital-ixus-105-rosa-5198624z0

Har pratat med Canons support, och det fanns inget annat att göra än att lämna in den på lagning i Malmö, vilket jag efter lite letande kom fram till skulle gå minst 2200:- 🙁 Vilket funkade dåligt som alternativ, särskilt som det tar 700 spänn bara för att titta på den, sen vet man aldrig säkert om den går att laga överhuvudtaget och hur dyrt det kommer bli, vågade inte ta den risken just nu, så den får gå in i skåpet så länge tills jag kommit på om jag ska laga eller inte.

Men jag kan ju inte vara utan kamera! Skulle ju få abstinens efter bara ett par timmar! Så det blev en söt, inte så dyr, men med alla funktioner som jag ville ha, Canon IXUS 105 i rosa! 🙂 Blev tillsammans med en liten väska så den håller längre, ungefär halva priset av vad lagningen på den andra hade gått på! 🙂 Och den är precis i samma färg som min dator! Wiii! 🙂

Så fort batteriet är färdigt, eller tills jag inte orkar vänta längre blir det en vloggrundtur! 🙂

Puss