Ljust hår! 1


Efter en del bråkande fick jag fram en bild som stämmer ganska bra överens med verkligenheten! 🙂 Då har jag fönat håret båda gångerna, jag sprayat för att få extra effekt och ett par gånger till så tror jag det kommer bli som jag vill ha det! 🙂 Sen blir det frisören, så topparna blir snygga igen! 🙂

Något jag upptäckt nu när jag har sprayat håret är att det blir såå himla blankt och fint! Plus att det ger en riktig volymboost! Happy! 🙂

Puss

2011-03-26

En bild från ett par dagar innan jag började med sprayen.

2011-04-02

I förrgår efter första sprayningen.

2011-04-04

Idag! 🙂 Ganska mycket ljusare! 🙂


En tanke om “Ljust hår!

  • emma

    oj fan vad nice ! 😀 vart köpte du den , hur mycket kosta den 😀 ? kraaaam älskar din blogg hihi 🙂

    Emily: 🙂 den inhandlades på Ica, kostar 65:- tror jag. 😉 vad kul. 😀 de värmer. 🙂 puss

Kommentarer är stängda.