Party 2


God morgon alla underbara människor! 🙂

Igår var det PARTY!! 🙂 Förfesta först hemma hos en kompis, hennes dryckesspel är livsfarliga!! Det tar typ två min så vet man inte var världen tog vägen! 😉 Sen drog vi ut på stan, hade tänkt kolla in Bar a´bar, men där var det stängt! Snopet värre ju! Men vi lyckades krångla oss ner till bussen och åka till Öja istället! 🙂 Fast jag föredrar Öja på sommaren för då har de ett utetält där det spelar lite mer vettig musik! Men vi hade skit kul iaf!

party 003

På bussen till öja!

party 008

On the party! Visst är jag grym på att sminka?! 😉

party 009

Det är inte lätt att dansa när det bara vrålar på med bas, alla stod typ nästan still mesta av tiden! 

Kass DJ!

Men vi hade skitkul iaf, träffade ett midsommar barn, haha hon presenterade sig som det! 😉 Asskönt tjej! Nästa gång måste dock älsklingen följa med, man blir ju hångelsugen när man är ute, då räcker det inte med en trött puss när man kommer hem vid 4!!

Återkommer snart på förfrågan, med min blondie spray! 😉

Puss


2 tankar om “Party

Kommentarer är stängda.