En uppgift att lägga bakom sig!


morgonbilder 007

God morgon underbara världen!

Precis skrivit klart det sista på en gruppuppgift som handlade om knäppa bantningskurer och anorexia och hör den ska inte vara inne förrän i morgonkväll!! Tror det är första gången som jag inte sitter och sliter i sista minuten! 🙂 Känns ju äckligt bra! Får nog försöka få det att bli en trend! 😉

Sitter och dricker kaffe och funderar på om jag ska cykla eller köra bil ut till stallet idag?! Hade ju tänkt att för tredje dagen i rad(tredje gången gillt?) försöka slinka in på salongen och klippa mig! Får nog bara bli en klippning denna gång, när det står mellan mat och blont hår, känns ju valet ganska självklart, fast då kanske jag skulle vänta med att klippa mig också, så jag kan få gjort alltihop på en gång? På det viset slipper jag också stressa idag, vilket hade varit skönt! Många tankar i huvudet just nu! En kopp kaffe kanske hjälper! 😉

Puss