Vad ska jag göra??? 1


mitt hår håller på att gå mig på nerverna!! Utgifterna bara kastar sig över mig, så nu har jag egentligen inte råd att färg mitt hår hos frisören, så nu är frågan om jag ska spräcka min budget för mitt hårs skull, eller om jag ska försöka mig på att färga det hemma och hoppas det räcker med en gång, eller om jag helt enkelt ska låta det vara tills jag har bättre ställt? Men jag vill ju bli blond! Helst igår liksom!

Morr hjärnmojs!!

Ska iaf ner till åhlens sen och köpa en ny mascara och kolla in hårfärger, återkommer med hur det går! 😉

puss


En tanke om “Vad ska jag göra???

  • ida

    FÄRGA FÖR GUDS SKULL INTE HEMMA!!!
    det blir inte bra, du är mörkbrun, om du blonderar hemma, blir du orange!!

    Emily: Ta det lugnt kusse! 😉 Har gjort det förr, har även haft både rosa och oranget hår, men då gick jag från mörklila. Mitt hår är faktiskt bara ljusbrunt inte mörkbrunt och då det ser ut som färgen håller på att gå ur håret på vissa ställen tror jag faktiskt det skulle funka, har dessutom nästan gröna pigment i håret så oranget blir det nog inte och skulle det bli det har jag världens bästa silverschampo! 🙂 Men blir nog kvar som brunett ett tag till, har helt enkelt inte råd att chansa. 😉 Puss

Kommentarer är stängda.