Kaffe och tandkräm…


God morgon bloggen!

Börjar vakna till nu, det är ju bara 4 timmar sen jag gick upp, så känns ju normalt! 😉

Har kommit på att jag har en skum vana; de flesta mornar när jag hällt upp min andra kopp kaffe och väntar på at det ska svalna, gå jag in på toaletten och tvättar ansiktet, borstar håret och tänderna, sen går jag tillbaka ut och kommer på kaffet! Mums det är ju så gott att dricka kaffe med tandkrämssmaken kvar i munnen! Och jag lär mig inte gör samma sak nästan varje morgon!! 😉

Har bestämt mig för att göra ett seriösare försök med mina hål i öronen, är trött på att lida varje gång jag ska sätta i dem igen, måste byta sida i sängen så jag slipper sova på det örat som jag har alla hålen i, så kan jag kanske låta örhängena sitta kvar så det kan läka ordentlig! 😉

Är väldigt sugen på att gå till frisören! Men måste köra bilen till verkstaden först så jag vet vad det kommer gå på, hade ju känts otroligt korkat att inte ha råd att laga bilen för at jag färgat håret! 😉 Men tänkte jag skulle surfa runt lite och kolla efter idéer iaf! 🙂 Hittar jag något läckert kommer det upp här! 🙂

Puss

moi