7,5 km i sirap!


Cyklingen hem var ett litet helvete! Det blåste nåt så in i bomben, i motvind! Det var som att cykla i sirap! Benmusklerna skakade en lång stund efter att jag kommit hem! Orkar typ inte resa mig ur soffan nu! Men ur träningssynpunkt var det ju skitbra! Känner mig gött tränad just nu! 🙂 Hoppas dock att det blåser mindre imorgon! 🙂

Hade tänkt laga något smarrigt på innanlår idag till middag, men det var fortfarande helt stelfruset, så det får bli morgondagens middag! Idag blev det istället, ägg, bacon, potatisbullar och grönsaker! Mums! Så enkelt, och efter den cykelturen tror jag inte det spelar någon roll hur onyttigt det var! 😉

middag! 003För att baconen inte ska bli så fett, steker jag de först och låter sen de ligga och rinna av på hushållspapper medans jag fixar det andra, sen tillbaka i stekpannan och värma upp det lite igen! 🙂

Puss