En makeup som skulle blivit svart 1


God kväll underbara läsare!

Har varit ganska nere hela dagen, men efter att sökt några nya jobb och en tur hos Laura, lyckades jag dra upp mig i ljuset igen, skönt man han njuta av solen! Riktigt varmt har det ju varit ute! 🙂 Till och med vindarna har varit varma! 🙂

Jag måste skaffa en ny svart ögonskugga, min från elf har riktigt dålig pigmentering, så istället för svart inramning av ögonen blev den typ grå! 🙁 Älskar Forever´s Sonya ögonskuggor men de är så himla dyra och man kan inte köpa dem i vanliga butiker! Har ni några tips på superbra riktigt svart ögonskugga? 🙂

svartmakeup 010svartmakeup 017 Tillbaka till Desperate housewives! Sen blir det sängen! 🙂 Sov gott!

Puss


En tanke om “En makeup som skulle blivit svart

  • Lisa

    Du är så sjukt snygg kvinna!!!! 😀

    Emily: haha tack så mycket. 🙂 den värmer. 🙂 puss

Kommentarer är stängda.