En riktigt bra dag!


God kväll kära läsare!
Det är en sån skön känsla när saker och ting bara flyter på, inte ett moln i sikte. Uppgiften i min nya kurs visade sig var mycket enklare än vad jag räknade med och riktigt intressant, stort plus!! Att jag dessutom hittade den sista boken, både nära och utan att ruinera mig var ju helt strålande. 🙂

Idag blev det ett pass i paddocken med Laura som faktiskt uppförde sig riktigt bra. 🙂 och jag hade tålamodet att få henne att varva ner också(tog ju bara ca 20-30 varv, piece of cake! ;)) efter passet. Ska försöka hitta en longerlina i morgon så hon kan få springa av sig lite innan så ska det nog bli bättre.

Har dessutom lyckats hålla mig hälsosam idag efter helgen enorma överätande, så skön känsla, både att man faktiskt lyckats och att slippa gå och lägga sig proppmätt och att det känns som magen trycker på revbenen för att det är så full!!

Så nu ska jag sova, med känslan att jag är äckligt nöjd med min dag! 😉 sov gott!
Puss