Vaknade på fel sida!!


Denna dag har allt bara gått åt helvete! Fick två anmärkningar på bilen, så jag måste fixa dem, den ena måste göras på verkstad á ca 1200, den andra kan jag nog hitta delen på skroten och fixa hemma, men det gäller ju då att jag hittar den där! Sen en ombesiktning på det också!! Ser jag ut att vara gjord av pengar eller????

Sen ser det ut som mitt paket bara far runt på Malmö, har än så länge blivit sorterat 4 gånger sen det gått igenom tullen (vilket kostade 259:-) och sista gången var i natt, 01.08?! Hon som jag pratade med sa att paket skulle komma fram idag, men nu tvivlar jag kraftigt på det!

Det känns detta inte kommer bli min dag!! F-n jag som tyckte det räckte med skiten jag fick utstå igår! Två dåliga dagar på raken är faktiskt inte snällt!

Nu ska jag gå igenom 8 fulla sopsäckar med mina gamla kläder och se om det är något att spara innan jag lämnar resten till insamlingen! Sen blir det stallet!

Puss

sackar 001