Pust! 1


16 mar kl 11:37

Mottagaren ej anträffbar vid leverans. Försändelsen aviseras

Morr!! Posten brukar aldrig komma före 12 oftast kommer det inte förrän efter 1 men såklart idag var den här vid halv 12!! Och då var jag fortfarande ute hos Laura!! 🙁 Så jag missade det och nu ska det inte gå att hämta ut förrän efter 16 och jag börjar ju jobba kl 14 skit!! Det är faktiskt taskigt att ha två skitdagar på rad!!

Puss


En tanke om “Pust!

  • jaija

    hej till deg och dere
    Grattis till diplom,va roligt.jag vi tycker du er jätteduktig.Enn måste vara envis om enn ska komma någon stans.blokken din blir bättre och bättre.Kör på..våren banker på dörren i dag,jättefint ute,kan tenke mej att det våras hos dere med..Posten ska fram.Dt er bra och dårliga dagar eller.Vi vill forsätte att lese din blogg och följa din kariär.Lycka till………kram Jaija och Pappa hälsa din kärleg

    Emily: Tack så mycket! 🙂 kul ni uppskattar den. 🙂 haha hela släkten läser min blogg! 😉 kram

Kommentarer är stängda.