Denna eviga väntan..


Intervjun gick jättefort, alla var jättetrevliga, men har ingen aning om hur det gick! :S Det kändes visserligen bra men är ju svårt att säga vad det tyckte! Men skulle svar i slutet av veckan eller början på nästa så jag får väl helt enkelt hålla mig till tåls!

Fick inte mitt paket idag heller! 🙁 Ringde deras kundtjänst och frågade om det fanns möjlighet att åka in till Malmö och hämta det, men det gick inte då det typ ligger i en container och väntar på att skickas, hon sa också att det skulle finnas här imorgon, och då ska jag kunna hämta ut det! 🙂 Enda problemet med det är att såna paket oftast inte kan hämtas förrän efter två och då börjar jag jobba, sen jobbar jag till nio, vilket är när det stänger!! 🙁 Har det kommit fram tänker jag nog försöka få ut det vid halv 2, de brukar vara rätt snälla där! 🙂 Annars får jag skicka ner min kille! 😉

Nu ska jag ner till tvätten! 😉

puss