Sotningsvideo! 4


Bättre sent än aldrig, det tog en väldigt tid att krympa hela filmen, men nu är den klar och here it comes! 🙂 Nästa gång låter jag nog den vara uppdelad! Hoppas ni uppskattar den! Ge gärna lite feedback!

edit: Okej glömde bort att filmen inte fick vara mer än 5 min lång, så allt jobb helt i onödan!! Här kommer fyra stycken istället!

 

 

 

 

 

 

 

Nu måste jag sova! ska upp om 5 timmar!! Puss


4 tankar om “Sotningsvideo!

 • sara

  Jag tycker du är jätteduktig, slutresultatet blev ju kanon, det här ska jag definitivt pröva till helgens fest 🙂

  Emily: Tackar! Kul att inspirera! 🙂 Puss

 • sara

  video 1 : skippa mellan snacket, och småpratet.
  video 2: sänk handen o vinkla penseln uppåt så man ser hur du jobbar.
  vid skarpa kanter, använd en något större borste utan färg på att ”sudda ut”
  att lägga det vita på det mörka, som du gjorde, det lyser igenom.
  byt till ljusare puder att ha under ögonen, lämnade gula spår..
  video4: ingen eyeliner? använd mer mascara,det öppnar ögat mer.

  snälla prata med samma tonläge och förtydliga rösten, har svårt att höra vad du säger ibland.

  skitsnygg tjej, skitsnyggt resultat! fortsätt med detta!
  Jag vill se en kolsvart, riktigt mörk sotning, gärna med lösfransar! (A)

  Emily: Tack för tipsen, i min video använder jag de produkter och sätt jag trivs med, ni få såklart använda det ni tycker är bäst, det är ganska gult i badrummet, det har inget med pudret att göra det försvinner helt när jag borstar bort det. 🙂 Jag la en inliner men till den brun sotning tog de svart lätt över förmycket. Ska försöka vara tydligare i framtiden. 🙂

  tack! En svart sotning kommer längre fram, och även lösögonfransar, men det blir nog i två omgångar då jag får hålla mig till filmer som inte blir längre än 5 min, orkar inte jobba med större, denna tog mig nästan hela natten! 🙁

 • VM

  Är jag den enda som bara kunde se 5 min av filmen och bara se den ljusaste ögonskuggan läggas?

  Emily: Sorry, sent i går kväll gjorde jag ett misstag, men nu ska det funka! 🙂 Puss

Kommentarer är stängda.