Energi köpes! 5


God morgon gott folk!

Har varit uppe ett par timmar, eftersom jag jobbar idag! Men trots att jag gick och la mig tidigt igår och bara varit uppe i 4 timmar, är jag såå himla trött att det känns som jag skulle kunna stå och sova! Snarkkk….

Idag kan jag inte vara trött, har massor att göra, efter jobbet ska jag direkt ut till Laura, tror det blir en lite längre tur idag, kanske även blir lite trav om hon känns lika pigg idag! 🙂 Sen ska jag ta med mig älsklingen ner till stan och titta på ett par nya bågar! 🙂 Och efter det kommer det bli sotning, innan jag måste sätta mig och plugga skit mycket!!

Kaffe nästa, så jag kanske vaknar! 🙂

4883306720_4e7beebdf4_olite

Man kanske skulle gå tillbaka till blondin? Är väldigt sugen på nya fotograferingar iaf! 🙂

puss


5 tankar om “Energi köpes!

 • ida

  definitivt BLOND! du är så otroligt fin som blond,, det är du nu med, men blondt ger det där lilla extra 😉
  älska klänningen dessutom! duktig du är!
  men vad är det du pluggar nudå? du va väl färdig med sminket?

  Emily: haha jag det ligger nåt i det! Tack! 🙂 Har ju fortfarande kvar högskoleutbildningen till hälsocoach. Sminket är absolut klart! 🙂 Puss

 • sara

  Blont ska du ha ! 🙂 fin i båda men kul med lite ändring , jättefin bild också 😀

  Emily: Haha okej, då får blont bli mitt nästa projekt, hade tänkt att det skulle bli så då håret bleks så mycket på sommaren, blir det ändå svårt att behålla en fin brun nyans! Tack så mycket! 🙂 Puss

 • Linnea

  Jaa, du passar bäst som blondon tycker jag 🙂 Sen blir det snyggare till sommarn när man får lite färg oxå 😛

  Emily: Konstig grej det där, när jag var blond, sa alla att jag borde färga det mörkare, nu när det är mörk får jag många kommentarer att det var bättre när jag var blond! Jag duger aldrig!! 😉 Haha nä men det är ju så, man vill alltid ha det man inte har, men när ekonomin blir bättre blir det nog en tur till frisören för en ljusare färg. Har gjort det många gånger hemma själv, men nu har jag kommit fram till att det blir inte myckte dyrare att göra det hos frissen eftersom det oftast inte blir riktigt som man vill ha det förrän efter 3-4 gånger och då är det gärna ganska svinto! 😉 Skönt också att bli lite ompysslad ibland! 🙂 Puss

Kommentarer är stängda.