Sminkvideo 4


 

Okej, detta blev tidskrävande!! Men har lärt mig massa saker så inför nästa video kommer det kunna gå så mycket fortare! Minnet tog slut mitt i, så därför är det två filmer! Sorry! Sen när jag tittade på filmen upptäckte jag att min hand blir i vägen väldigt mycket, sorry, hoppas ni kan se ändå!

Ge gärna konstruktiv kritik och kom gärna med förslag vad ni vill se för sminkningar!

Puss


4 tankar om “Sminkvideo

 • emma

  Snyggt jobbat 🙂 skulle gärna se sminkningar som går snabbt men ändå snyggt typ som vardagssminkningar en sotning skulle också va kul att se.

  Emily: Underbart att ni tycker om den! 😉 Super då vet jag en som är perfekt! 🙂 Puss

 • S

  kan du inte göra en video på en sotning ? 🙂

  Emily: Absolut, tack för tipset! 🙂 Ska bara komma fram till färger jag vill jobba med, de som jag använt tidigare har lätt blivit så grå och grå är inte min färg! 😉 Puss

 • sara

  Kul äntligen ! duktig du är:) har inget negativt o säga men håller med gabriella lite skulle va kul o se ända från början nu när du kan förminska filmerna 😀

  Emily: Kul att ni tyckte om det, ska absolut göra en längre video, men cad vill ni se för typ av sminkningar då? 🙂 Puss

 • Gabriella

  så jävla söt haha underbart leende/skratt ! 🙂 Bra video men hade också vart kul att se ändå från början liksom helt utan smink så när du applicerar foundation , rouge, fixar läppar osv men bra jobbat för o vara första gången 🙂 kram

  Emily: Tack så mycket! Kul att den uppskattades! 🙂 Jo nu när jag vet hur jag förminska filmerna till bättre storlekar, kan jag göra lite längre filmer! 🙂 Tack för tipset! Puss

Kommentarer är stängda.