Sminkrecension , elf


Provad mycket nytt smink idag, så jag börjar med dem från elf. 🙂

consiler

Corrective Concealer: Har bara provat den gröna på finnarna, täckte riktigt bra, men lite svårt att täcka över med mineral foundation, men ska köpa deras flytande, funkar nog bättre. Ger inget betyg på denna förrän jag provat alla färgerna och under flytande! 😉

primer

Eyelid Primer: Funkade skitbra, ögonskuggorna satt mycket bättre och inget ramlade under ögat! 🙂 Lite svår att applicera med applikatorn dock så den får ****/5 🙂

eyeliner Cream Eyeliner: super bra eyeliner, så mycket lättare att hålla hygienisk än på flaska, lite väl kladdig, lätta att få för mycket, kan nog med fördel ligga i kylskåp för lättare applicering! 🙂 Även den får ****/5 🙂

kabuki

Kabuki Brush: Detta var paketets största besvikelsen, mycket större än jag trodde och gick inte ner i mineral foundationburkarna! Och det var ju det enda jag skulle ja den till!! 🙁 */5, får fortsätta leta efter min perfekta kabuki borste!

Det var allt från elf! Återkommer snart med två produkter till, från Isadora och Vida la Diva.

Puss