Gymmet!


God kväll alla underbara människor!

Idag har gått i gymmets tecken, har varit på gymmet för första gången i dag och skaffade allkort för en månad! Sen tränade jag med min kompis, en riktig träningsnarkoman, men jag tyckte jag hängde med riktigt bra faktiskt, hade nog inte så hopplös kondis/muskelstyrka som jag trodde. 😉

Sen efter träning, gick jag och fästmannen som fick hem sina papper som ger honom gratis friskvård(gymträning) två gånger i veckan i dag, till intersport och köpte träningskläder till honom! Så nu ska vi bli vältränade och snygga(fast han är redan assnygg) ihop! Ska bara tjata lite till så att han följer med också, han är lite lat av sig och har en förkärlek till soffan.

Och sen när vi kom hem tränade vi lite i sängen! 😉

men nu ska jag snart gå och nanna!

Sov sött på er alla.

puss