Min nya soffa!


God morgon underbara världen!

Gud vilket underbart väder det är idag med! 🙂 Blir så lycklig av att solen skiner in genom fönstret! 🙂 Ska strax gå ut med hundarna på en långpromenad och senare ska jag göra en läcker sminkning! Hoppas mitt paket kommer idag, behöver verkligen det och vill kunna beställa därifrån i framtiden och vet att det inte tar evigheter innan det kommer!

Fick ju äntligen fått hem min nya soffa i fredags och det blev super fint, så mycket bättre än den gamla och såå mycket skönare! 🙂

moi in sofa

Visst är den fin?! 🙂 Älskar klädseln så vårig och fin!

Min baby-aloe vera har fått ännu ett nytt blad! 🙂 Så himla glad att den växer på bra, har dock börjat fundera på om den vill ha så mycket sol som den får i mitt stora fönster nu när solen har börjat skina. :S Får söka på det, vill ju inte att den ska börja sloka!

aloe vera

🙂 Ha en underbar dag!

Puss