Shopping på Åhlens


smink

Nu är jag hemkommen efter en underbar promenad med älsklingen och hundarna, vi var även och tittade på en stallplats lite oplanerat, superfin, dock fick jag inte träffat ägaren utan bara en som också hade stallplats där, jättetrevlig och visade runt men jag måste ju prata med ägare för att kunna få stallplatsen! 😉

På vägen hem blev det ett litet stopp på Åhlens för att kolla på lite piggt smink, och första klara valet var ju Isadora´s ögonskugga “Eye Focus” i färgen 61 Blue Sky, som jag varit sugen på ett tag! 🙂 Var dessutom ett introduktionspris så den kostade bara 69:- (89:-). Sen blev det även en Isadora´s Inliner Kajal i svart då jag var missnöjd med färgen jag fick ut av den från H&M, den blev grå istället för svart, blä! Hoppas Isadora´s är bättre! 🙂

Hittade i realådan Viva la Diva Neon Eyes ögonskuggor för bara 39:- norpade två stycken, en Poison och en som älsklingen valde, Honky Tonky Woman, så snygga så jag vill använda allihop på en gång! 😉 Så fort huvudvärken går över! 🙂

Puss