Dagsrapport


God kväll bloggen!
Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag!
Har pratat med ägaren till stallplatsen och det verkar super lovande, ska dit imorgon och träffas. 🙂 kommer verkligen göra allt jag kan för att få den, den är verkligen såå perfekt!

Spanat runt och kollat efter jobb möjligheter inom makeup och det verkar ganska lovade, men känner att jag får börja med att ta med min bästa polare till en fotograf och sminka dem i massa snygga makeuper så jag får byggt ett portfolio, måste ju ha något att visa upp så framtida kunder och uppdragsgivare kan se att jag är bra! 🙂

Tyvärr kunde jag inte göra någon video idag, då jag fick något i ögat så det blev alldeles rött och mosigt, hade ju inte blivit så fint! Men hoppas det är bra imorgon, så ska jag försöka då istället! 🙂 Vill ju även prova på mina ny snygga ögonskuggor. 🙂 Blir nog mycket smink imorgon!

Sov så gott, så hoppas jag vi ses imorgon igen!
Puss