Back at mami´s 1


God morgon underbara läsare!

Nu är jag ännu en gång tillbaka hos mami, hästarna vill jag komma ut och ha mat & vatten idag med! 😉 En nymockad box när de kommer in säger de nog inte nej till heller! 🙂 Det kommer nog bli dagens träning, att så länge jag orkar hålla på mocka ur alla mamis halmboxar! Det är riktigt mäktig träning, och man får jobba med hela kroppen! 🙂

Idag är det mycket varmare och behagligare än igår så det ska nog hinnas med en ridtur också! 🙂 Men innan jag går ut måste jag läsa igenom hela mitt kurskompendium en extra gång(eller kanske ett par ;)) så jag är förberedd tills imorgon(tänker inte kugga på ett skriftligt prov!). Gud tiden går så fort kan inte fatta att det redan är imorgon jag ska dit! Ska bli super kul och förhoppningsvis får jag åka hem och vara diplomerad!! 🙂

dagens outfit 006

Det kliar döttsskönt!  

Puss


En tanke om “Back at mami´s

Kommentarer är stängda.