På rymmen!


morgonpics 024

God morgon underbara världen! Hoppas ni sovit gott!

Jag kom i säng kl 1 i natt, efter massa helt onödigt krångel med telefonen! Skönt det löste sig i alla fall med idag får man lida för det! Tur det finns kaffe sitter här med en STOR kopp! 😉 Är hemma hos mami helt ensam, eller ja, har ju fyra hundar som kan hålla mig sällskap, men människomässigt är jag ensam, då mami är i Tyskland så jag passar hästarna, bara fem kvar så det är inte en enorm börda direkt! 😉 Ska strax ut och börja mocka och fixa, tänkte även försöka komma iväg på en ridtur, det är dock svinkallt så funderar på om det blir putsning av sadel, träns och andra läderattiraljer istället! 😉 mycket lättare att fota i detta stora hus så dagens outfit kommer senare! 🙂

Älskar förresten mina nya hudvårdsrutiner, huden har redan blivit såå mycket finare och det enda negativa är att hudkrämen luktar lite sjukhusaktigt och svider som sjutton på min söndersnutna näsa, men vill man vara fin får man lida pin! 😉

Puss