Dagens outfit! 2


dagens outfit 013dagens outfit 022

God kväll bloggen!

Snart dags för sängen! Hoppas ni inte känner er allt för försummade över min dåliga uppdatering, att bråka med telefonen är verkligen tidskrävande!! Men nu måste jag fokusera på min studier, så telefonen får vänta tills efter helgen! Och det ger mig mer tid över till er, mina underbara läsare! Så morgondagen kommer bli mycket intressantare än idag! 🙂

Sov gott! Har några timmar från igår att ta igen! 🙂 Puss


2 tankar om “Dagens outfit!

  • klara

    Vart har du köpt tröjan till vänster ?, skitsnyggg! 🙂

    Emily: Tack så mycket, kommer inte riktigt ihåg var den är ifrån, men tror det var typ Bo Ohlsson i Tomelilla! Haha, ibland kan man hitta riktiga pärlor även i en sådan affär, allt snyggt är inte dyrt! 😉
    Förutom när det gäller skor, men det brättar jag mer om nästa vecka! 😉 Puss

Kommentarer är stängda.