Guten Morgen! 1


morgonlook 016

God morgon bloggen!

Sitter här och dricker kaffe, har precis gått upp, tagit en dusch och vinkat av älsklingen! Har provat mina nya hudvårdsprodukter, känner mig jätte fräsch, och huden ser riktigt fin ut! 🙂 Ska till mami och rida om en stund, det var alldeles för längesedan jag red sist nu! När älsklingen kommer hem i eftermiddag ska vi ut och shoppa en sväng, ska köpa skydd till min tele så den inte går sönder igen, för jag lär tappa den igen!! Sen tänkte jag äntligen komma mig till Intersport och kolla in Reebook Easytone! 🙂

Men nu måste jag skynda mig!

Puss


En tanke om “Guten Morgen!

  • matilda

    söt du ! 🙂 använder du foundation, vilken isf ?

    Emily: Tack! 🙂 väntar på min foundation från elf, hoppas den kommer imorgon, så nu använder jag bara lite mineral proof powder som jag skrev om för någon dag sen! 🙂
    Puss

Kommentarer är stängda.